ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

ΘΡΕΨΗ

Σπίτι

ΔιατροφήΘρεπτικά συστατικά

υγιεινή διατροφή αβοκαντο Κρήτης
υγιεινή διατροφή αβοκαντο Κρήτης

Διατροφικές Πληροφορίες για τα αβοκάντο Κρήτης

Υπάρχουν κάτι περισσότερο για τα αυθεντικά αβοκάντο της Κρήτης από ότι η εξαιρετική γεύση τους. Μαθαίνοντας για τα γεγονότα διατροφής αβοκάντο μπορεί να σας βοηθήσει να σας εμπνεύσει να βρείτε περισσότερους τρόπους για να ενσωματώσετε αυτό το υγιές σούπερ φρούτο στην υγιεινή διατροφή σας.

ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ:

  1. Τα αβοκάντο είναι μια καρδιά-υγιή, θρεπτική-θρεπτική SuperfoodΟι θρεπτικές τροφές με θρεπτικά συστατικά είναι εκείνες που παρέχουν σημαντικές ποσότητες βιταμινών, ανόργανων συστατικών και άλλων θρεπτικών ουσιών με σχετικά λίγες θερμίδες. Το ένα τρίτο ενός μέτριου αβοκάντο (50 g) έχει 80 θερμίδες και συνεισφέρει σχεδόν 20 βιταμίνες και μέταλλα, καθιστώντας το μια μεγάλη επιλογή θρεπτικών συστατικών.
  2. Περιέχει καλά λιπαράΤο αβοκάντο είναι ουσιαστικά ο μόνος καρπός που περιέχει καρδιακά υγιή μονοακόρεστα λιπαρά – καλό λίπος!
  3. Φυσικά χωρίς νάτριο, ζάχαρη και χοληστερόληΤα αβοκάντο της Καλιφόρνιας είναι φυσικά χωρίς νάτριο, ζάχαρη και χοληστερόλη.
  4. Ένα μοναδικό φρούτοΤα αβοκάντο μπορούν να λειτουργήσουν ως “ενισχυτικά θρεπτικών ουσιών” συμβάλλοντας στην αύξηση της απορρόφησης λιποδιαλυτών θρεπτικών ουσιών όπως οι βιταμίνες Α, D, K και Ε.
  5. Εξαιρετική για τα μωρά και τα παιδιάΗ κρεμώδης σύσταση του αβοκάντο το καθιστά ένα από τα πρώτα φρέσκα τρόφιμα που μπορεί να απολαύσει ένα μωρό.

ΑΒΟΚΆΝΤΟ ΘΡΕΠΤΙΚΆ ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ

Το ένα τρίτο ενός μέτριου αβοκάντο (50 γραμμάρια) έχει 80 θερμίδες και συνεισφέρει περίπου 20 βιταμίνες, μέταλλα και φυτοθρεπτικά συστατικά, καθιστώντας την υγιεινή για την καρδιά επιλογή για να βοηθήσει στην κάλυψη των θρεπτικών αναγκών. Παρόλο που τα φυτοθρεπτικά συστατικά δεν είναι απαραίτητα, η έρευνα υποδηλώνει ότι μπορεί να προωθήσει την ανθρώπινη υγεία.

Οι κατευθυντήριες οδηγίες για τους Αμερικανούς και την American Heart Association συνιστούν την κατανάλωση λιγότερο φτωχών θρεπτικών συστατικών και τον περιορισμό της ποσότητας κορεσμένων λιπαρών, trans λιπαρών, προστιθέμενων σακχάρων και νατρίου που καταναλώνονται. Η πλειοψηφία των λιπών στη διατροφή ενός ατόμου πρέπει να είναι υγιή στην καρδιά, μονοακόρεστα ή πολυακόρεστα. περισσότερο από το 75 τοις εκατό του λίπους στο αβοκάντο είναι ακόρεστο, καλό λίπος.

Γιατί φυσικά καλά λιπαρά; Επειδή το σώμα χρειάζεται λίγο λίπος διατροφής για να βοηθήσει με την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών. Τα καλά λίπη, τα μονοακόρεστα και τα πολυακόρεστα λίπη, δεν αυξάνουν τα επίπεδα LDL (“κακής”) χοληστερόλης.

    • Τα μονοακόρεστα λιπαρά(5 ΓΡΑΜΜΆΡΙΑ ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Πολυακόρεστα Λίπη(1 ΓΡΑΜΜΆΡΙΟ ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Παντοθενικό οξύ(0,7 MG / 15% DV ΑΝΆ ΣΕΡΙΑ)
    • Διαιτητικές ίνες(3 G / 11% DV ΑΝΆ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ)
    • Φολάτη(45 MCG / 10% DV ΑΝΆ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ)
    • Βιταμίνη Κ(11 MCG / 10% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Χαλκός(0,1 MG / 10% DV ΑΝΆ SERVING)
    • Ριβοφλαβίνη(0,10 MG / 8% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Κάλιο(250 MG / 6% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Βιταμίνη Ε(1 MG / 6% DV ΑΝΆ ΣΊΤΙΣΗ)
    • Νιασίνη(1,0 MG / 6% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Βιταμίνη Β6(0,1 MG / 6% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Βιταμίνη C(4 MG / 4% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Μαγνήσιο(14 MG / 4% DV ΑΝΆ ΣΈΡΒΙΣ)
    • Μαγγάνιο(0,1 MG / 4% DV ΑΝΆ ΣΈΡΒΙΣ)
    • Θειαμίνη(0,04 MG / 4% DV ΑΝΆ ΜΕΡΊΔΑ)
    • Σίδερο(0,3 MG / 2% DV ΑΝΆ SERVING)
  • Καροτενοειδή Λουτεΐνη + Ζεαξανθίνη(136 MCG ΑΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑ)

Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κρήτης Avocados είναι ένα φρέσκο, φυσικό, υγιεινό μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Είναι ακαταμάχητα πλούσια σε γεύση και παρέχουν ζωτικά θρεπτικά συστατικά και φυτοχημικά. Οι δίαιτες πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου και άλλων χρόνιων παθήσεων. Υπάρχουν 13 βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός: βιταμίνες Α, C, D, E, K και βιταμίνες Β (θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ, βιοτίνη, βιταμίνη Β-6, βιταμίνη Β-12 και φολικό οξύ). Τα αβοκάντο περιέχουν φυσικά πολλές από αυτές τις βιταμίνες.

Τα αβοκάντο περιέχουν αντιοξειδωτικά;

ΤΑ ΑΒΟΚΆΝΤΟ ΠΕΡΙΈΧΟΥΝ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΆ;

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών, ουσίες που μπορούν να προστατέψουν τα κύτταρα σας από τις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα και μπορεί να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στις καρδιακές παθήσεις, τον καρκίνο και άλλες ασθένειες. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι άνθρωποι που τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά έχουν χαμηλότερους κινδύνους από διάφορες ασθένειες. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν αυτά τα αποτελέσματα σχετίζονται με την ποσότητα αντιοξειδωτικών στα φρούτα και τα λαχανικά, με άλλα συστατικά αυτών των τροφίμων, με άλλους παράγοντες στη διατροφή των ανθρώπων ή με άλλες επιλογές τρόπου ζωής. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπάρχουν καλά στοιχεία ότι η κατανάλωση μιας διατροφής που περιλαμβάνει άφθονα φρούτα και λαχανικά είναι υγιής. Τα αντιοξειδωτικά είναι άφθονα σε φρούτα και λαχανικά. Μερικά κοινά αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν βήτα-καροτένιο, λουτεΐνη, λυκοπένιο, σελήνιο και βιταμίνες Α, C και Ε.

About Author

Related posts

Give a Reply

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες , Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες ,Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

English