Αβοκάντο Dusa κλωνικό υβρίδιο υποκείμενο

Αβοκάντο Dusa κλωνικό υβρίδιο

Dusa®

Είναι ένα μεξικάνικο υποκείμενο. Το αβοκάντο Hass μοσχευμένο στη Dusa είναι πιο παραγωγικό από ό, τι στο Duke 7. Έχει υψηλή αντοχή στην αλατότητα και τη φλούδα ρίζας που προκαλείται από το Phytophthora cinnamomi. 

Avocado Dusa Hass- Κλωνικό Υποκείμενο υψηλής αντοχής σε ασθένεια και αλατότητα εδάφους

Είναι ένα νέο υποκείμενο που δεν είναι ακόμη διαδεδομένο στην Ισπανία, ωστόσο, είναι το πιο συνηθισμένο στην Καλιφόρνια. Αυτό το υποκείμενο είναι κατάλληλο για αναμόσχευση.

Από τις ερευνητικές δοκιμές και τις εμπορικές φυτεύσεις αβοκάντο σε κλωνικά υποκείμενα Dusa®, τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Νότιο Αφρική, έχουν προσδιοριστεί τα ακόλουθα χαρακτηριστικά: «Η πρόωρη φθορά του Hass στην Dusa®, συχνά τουλάχιστον ένα χρόνο νωρίτερα από άλλα υποκείμενα 1). ‘Αύξηση απόδοσης 20 έως 40% του Hass σε Dusa® σε σύγκριση με το Hass στο Duke 7, το πρότυπο κλωνικό υποκείμενο που χρησιμοποιείται. Αυτά τα δύο πρώτα σημεία συμβάλλουν στο να επιτευχθεί το οικονομικό σημείο του ισοζυγίου ένα ή δύο πρώτα νωρίτερα από άλλα υποκείμενα. ‘Ανώτερη ανεκτικότητα από ό, τι ο Duke 7 στην καύση ρίζας Phytophthora και όλα τα υποκείμενα σποράς που χρησιμοποιούνται στη Νότια Αφρική.

Αυτό επιβεβαιώθηκε σε πολλές δοκιμές στη Νότια Αφρική, στην Καλιφόρνια και πρόσφατα στην Αυστραλία. Στην πραγματικότητα, η έναρξη των εγχύσεων Phytophthora έχει καθυστερήσει κατά 1 έως 3 έτη ανάλογα με την πίεση της ρίζας της σήψης και ο αριθμός των εγχύσεων ανά έτος έχει επίσης μειωθεί.

«Η ανοχή στην αλατότητα τόσο στο έδαφος όσο και στο νερό έχει βρεθεί με την Dusa® στην Καλιφόρνια. «Αποδεδειγμένο ιστορικό. Έως σήμερα πάνω από ένα εκατομμύριο δέντρα Dusa® που πωλούνται σε όλο τον κόσμο.

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες , Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες ,Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες Αβοκάντο Dusa κλωνικό υβρίδιο υποκείμενο ποικιλίας hass με αντοχή στις ασθένειες και στην αλατότητα του εδάφους. Παρεχει υψηλή παραγωγή Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

English