Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Η670

Αβοκάντο Κρήτης Η670 Avocado Η670)

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670, τιμές παραγωγού, Avocado γενικές πληροφορίες:

Γενεαλογία: Υβριδικό
Πελέτες: Ναι
Μέγεθος σπόρου: Μεγάλο
Υφή δέρματος: Βότσαλο
Τύπος ανθού: A
Φρούτα Σχήμα: Σφαιρικό
Χρώμα δέρματος άσπρο: Πράσινο
Χρώμα ρίψεων δέρματος: Μαύρο
Πάχος δέρματος: Πυκνό
Μέσος όρος φρούτων Όγκος: 7 έως 12
% Αναλογία σπόρων / δέρματος / σάρκας: 18:12:70

Ποικιλία Αβοκάντο (Avocado) Η670

Αβοκάντο Κρήτης Η670, τιμές παραγωγού, Avocado.
Επιπλέον πληροφορίες: Αποχώρησε από το πρόγραμμα αναπαραγωγής Dr. Bergh. Πολύ κοντά στο Hass με ομοιότητες στο σχήμα του φρούτου και το είδος λουλουδιού. Αρχικά, ο Δρ Bergh δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει αν αυτή η ποικιλία ήταν διαφορετική από την Hass, αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις στη γενετική έχουν οδηγήσει στον προσδιορισμό ότι το H670 είναι, στην πραγματικότητα, διαφορετικό από το Hass. Δεν διατίθεται για γενική απελευθέρωση.
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο: The Journal of Eredity, Ιούλιος / Αύγουστος 1998. “Γενεαλογικές σχέσεις μεταξύ καλλιεργημένων αβοκάντο όπως αποκαλύπτονται μέσω ανάλυσης RFLP” από τους J. Davis, D. Henderson, Μ. Kobayashi, Matthew T. Clegg και Michael T. Clegg. Γενικά τα αβοκάντο έχουν ένα μοναδικό προφίλ διατροφής . Περιέχουν πολλές ίνες και είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνες Β, βιταμίνη Κ, κάλιο , χαλκό , βιταμίνη Ε και βιταμίνη C.

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670

Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670. Η κατανάλωση αβοκάντο έχει συνδεθεί με διάφορα οφέλη για την υγεία, όπως ο μειωμένος κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων. Είναι επίσης πολύ κορεσμού και μπορεί να είναι χρήσιμο για την απώλεια βάρους. Σχετικά με το Λίπος Το έλαιο αβοκάντο είναι μια εξαιρετική πηγή “καλών” λιπών, που έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη φλεγμονή. Ως πλούσια πηγή μονοακόρεστων λιπαρών οξέων, το αβοκάντο είναι ένας πολύ ασυνήθιστος καρπός. Το πιο άφθονο λιπαρό οξύ είναι το ελαϊκό οξύ, το οποίο είναι επίσης το κύριο συστατικό του ελαιολάδου. Το ελαϊκό οξύ έχει συνδεθεί με μειωμένη φλεγμονή και μπορεί να έχει ευεργετικές επιδράσεις στον καρκίνο. Τα καροτενοειδή που διαθέτουν απορροφώνται καλά και αφομοιώνονται εύκολα από τον άνθρωπο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά Ο πιο δημοφιλής τύπος ονομάζεται Hass avocado, ο οποίος είναι στρογγυλός με μαύρο δέρμα.

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια, Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670,Ποικιλία,φυτώριο,καλλιέργεια,Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες Ποικιλία Αβοκάντο Κρήτης H670,Καλλιέργεια Ποικιλίες,αβοκάντο Χανιών,τιμές χονδρικής,τιμές παραγωγού,2018, 2019,2020, 2021, φυτώριο τιμή,καλλιέργεια Καλλιέργεια Αβοκαντο συνταγες

English